EN
Trollesundsvägen 56 F

Trollesundsvägen 56 F

 • 15113 kr/mån
 • 3 Rok
 • 74 m²

Välkommen till denna trevliga, moderna 3rok med balkong i Bandhagen! Lägenheten i fastigheten Framkallning 3 är lätt att trivas i med smakfull material- och färgval. Samtliga rum har 3-stav askparkett och målade väggar i ljusa färger. Innerdörrarna i lägenheterna är vita. Köket är HTH:s modell VH-7 med släta vita luckor, grå bänkskiva. Lägenheten är utrustade med rostfria och integrerade vitvaror. Obs! Denna fastighet är Rökfri! Förråd finns endast i lägenheten. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Garageplats finns att söka på vår hemsida. Hyran avser 2024-års hyresnivå. Visning sker kontorstid. Varmt välkommen att söka!

Tillgänglighet

Parkering

Garage kan hyras separat

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Rökfritt

Rökfri fastighet

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

74 m², 3 Rok

Hyra:

15113 kr/mån

Tillträde

2024-07-01

Status:

Ledigt

Våning:

2:a våningen

Byggår:

2020

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej

Badrum

Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Microvågsugn

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Bandhagen

Service och butiker
Bandhagen har småstadens charm med sina små butiker och sin trevliga atmosfär. Här finns det matbutiker, trevliga caféer, blombutik och gott om närservice. 

Kommunikationer
Med tunnelbanans gröna linje tar det 15 minuter till Slussen eller 19 minuter till T-centralen. Med cykel tar du dig in till Söder på mindre än 25 minuter.

Fritid och rekreation
Mellan Bandhagens Centrum och Högdalens Centrum sträcker sig Bandängen. Här finns bland annat en lekpark med lantgård och djur som getter och kaniner. I Högdalen ligger också en av Sveriges bästa skateparker, en 5 500 kvm betongpark med bowl-landskap, ditch och streetyta. I närområdet finns det även gym, simhall, idrottshallar och fotbollsplaner. 

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.