EN
Ingrid Horns väg 8

Ingrid Horns väg 8

 • 7377 kr/mån
 • 1 RoK
 • 32 m²

OBS snabb inflytt! Digital visning. Välkommen till populära Haninge och denna ljusa moderna etta med öppen planlösning och balkong! I den här trivsamma lägenheten har samtliga rum ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Det helkaklade badrummet har en kombimaskin samt handdukstork. I hallen möts du av grått klinkergolv vid entrédörren. Köket är utrustat med diskmaskin och mikro. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Fastigheten ligger nära Haninge Centrum där du hittar Restauranger samt massa shopping. Det ligger även nära till pendeltåget samt bussar. Fastigheten har även ett garage. Förråd finns i lägenheten. OBS! Rökfri Fastighet. Lägenheten kommer endast visas på ritning och visningsfilm som du kan se här: https://www.wallenstam.se/sv/stadsutveckling/Nyproduktion/tidigare-projekt/parkstraketkvarter2/digital-visning-och-planritningar/ Angiven hyra avser 2023 års hyresnivå. Varmt välkommen att söka!

Parkering

Garage kan hyras separat

Balkong

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

32 m², 1 RoK

Hyra:

7378 kr/mån

Tillträde

2024-01-01

Status:

Ledigt

Våning:

4:e våningen

Byggår:

2021

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Badrum, Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt, Microvågsugn

Tvätt

Kombimaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr, Rökfri fastighet, Rökfritt avtal

Haninge

Service och butiker
På grund av Haninges stora yta finns här flera kluster med butiker och service. I centralorten Handen ligger Haninge Centrum med ca 85 butiker, kulturhus och bibliotek.

Kommunikationer
Större delen av Haninge trafikeras med diverse busslinjer. En viktig punkt för lokaltrafiken är bussterminalen och pendeltågstationen i Handen.

Fritid och rekreation
I kommunen finns 17 naturreservat, flera natursköna öar i skärgården och flera fina sportanläggningar. I Handen finns också ett nybyggt kulturhus och ett bibliotek. Mellan Haninge och Tyresö ligger populära Tyresta nationalpark med 5,5 mil vandringsleder genom orörd vildmark. Här finns också många populära badplatser, allt från insjöar som Rudan till havsbad på Dalarö och Gålö eller Årsta havsbad.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.