EN
Rävsnäsvägen 57

Rävsnäsvägen 57

 • 7930 kr/mån
 • 2 Rok
 • 60 m²

Välkommen till Örby! Hyran avser 2023-års hyresnivå. Förråd finns i fastigheten. Varm och kallvatten ingår i hyran, kostnader för hushållsel tillkommer och tecknas med Ellevio. Det finns ingen planritning av denna lägenhet. Visning av lägenheten kommer erbjudas. Varmt välkommen att söka!

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

60 m², 2 Rok

Hyra:

7930 kr/mån

Tillträde

2024-03-01

Status:

Ledigt

Våning:

1:a våningen

Byggår:

1951

Örby

Service och butiker
Örby har inget eget centrum men här finns småbutiker, livsmedelsaffärer och närservice utspritt. För ett större utbud finns både Älvsjö och Högdalen i närheten.

Kommunikationer
Till Örby tar du dig enklast med buss, men Älvsjö station och pendeltåget är bara en kortare promenad bort. Du kan också ta dig till närliggande Stureby, Bandhagen eller Högdalen för att hoppa på tunnelbanans gröna linje.

Fritid och rekreation
I Örby finns flera parker och grönområden, Årstafältet är inte heller långt bort för den som vill ha öppna grönområden.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.