EN
Skebokvarnsvägen 165

Skebokvarnsvägen 165

 • 7357 kr/mån
 • 2 Rok
 • 54 m²

OBS! Snabb inflyttning 2024-01-15. Välkommen till denna charmiga två med balkong. Ljusa väggar i alla rum samt fiskbensparkett i vardagsrummet. Kök med plats för matbord. Fint badrum med badkar. Angiven hyra avser 2023 års hyresnivå. Hyresgästen tecknar eget elavtal, vatten och värme ingår i hyran. Förråd samt tvättstuga finns i källaren. Lägenheten kommer att visas dagtid. Visningskallelse kommer att skickas till de sökande med högst köpoäng. Varmt välkommen att söka!

Balkong

Balkong

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

54 m², 2 Rok

Hyra:

7357 kr/mån

Tillträde

2024-01-15

Status:

Ledigt

Våning:

1:a våningen

Byggår:

1955

Tidigare inflytt

Det finns möjlighet att flytta in tidigare.

Högdalen

Service och butiker
Högdalen centrum har ca 50 butiker och service såsom bibliotek, vårdcentral, gym och simhall. I området finns också flertalet skolor och förskolor vilket gjort det till ett populärt område för barnfamiljer.

Kommunikationer
Tunnelbanan tar dig enkelt in till T-centralen på bara 20 minuter. Med buss kan du dessutom enkelt ta dig vidare till större centrum och knutpunkter som t ex Farsta Centrum, Liljeholmen och Älvsjö.

Fritid & rekreation
Mellan Högdalens Centrum och Bandhagens Centrum sträcker sig Bandängen. Här finns bland annat en lekpark med lantgård och djur som getter och kaniner. I Högdalen ligger också en av Sveriges bästa skateparker, en 5 500 kvm betongpark med bowl-landskap, ditch och streetyta. I närområdet finns det även gym, simhall, idrottshallar och fotbollsplaner.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.