EN
Lokomobilvägen 3

Lokomobilvägen 3

 • 10445 kr/mån
 • 2 Rok
 • 56 m²

Välkommen till populära Nacka Strand och denna ljusa moderna tvåa med öppen planlösning och balkong. Vänligen observera inflyttningsdatum 2024-02-01! I den här trivsamma lägenheten har samtliga rum ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härliga sociala ytor med plats för umgänge. I köket finns diskmaskin och det är förberett för mikrovågsugn. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare så väl som handdukstork och golvvärme. I hallen möts du av grått klinkergolv vid entrédörren. Här bor du på en höjd med fritt läge och rogivande atmosfär, den lummiga innergården erbjuder en härlig oas för umgänge utomhus. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Lägenheten har ingen fysisk visning, visas endast på ritning. Angiven hyra avser 2023 års hyresnivå. Interiöra bilder är skissbilder. Varmt välkommen att söka!

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

56 m², 2 Rok

Hyra:

10445 kr/mån

Tillträde

2024-02-01

Status:

Ledigt

Våning:

4:e våningen

Byggår:

2015

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Nacka strand

Service och butiker
I Nacka Strand finns ett mindre utbud av närservice och restauranger, men den som vill shoppa tar sig med fördel till Nacka Forum – en av Sveriges största gallerior. Här finns det mesta som man kan behöva.

Kommunikationer
Nacka Strand är bara ca 10 minuter bort från Slussen med bil eller motorvägsbuss. Det finns också flera andra bussar som tar dig in till centrala Stockholm. Det planeras även för en tunnelbanestation vid Nacka Forum, när man i framtiden förlänger blå linjen från Kungsträdgården.

Fritid och rekreation
Från Nacka Strand kan du följa den vackra strandpromenaden mot Marinstaden och naturområdet Ryssberget. Öster om Jarlaberg ligger naturreservatet Nyckelviken som erbjuder bland annat café, bondgård, motionsspår och badklippor.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.