EN
Oxelvägen 35

Oxelvägen 35

 • 6980 kr/mån
 • 2 Rok
 • 47 m²

Välkommen till denna 2 rok i fantastiska Ätla! Fastigheten ligger nära till natur, kultur och storstad på bekvämt avstånd Kostnader för hushållsel tillkommer. Förråd finns. Gemensam tvättstuga. Lägenheten är under renovering och hyran är därför preliminärt. Hyran justeras retroaktivt från inflyttningsdatum när hyresförhandlingen avslutats. Visningsbilderna är exempel på materialval och utrustning och att det kan skilja sig från verkligenheten. Badrum renoverades 2011. Observera att vissa avvikelser kan ske på planritningen. Observera att om inflyttningsdatumet infaller på en helgdag eller en röd dag sker inflyttning nästkommande vardag. Bredbands-leverantör:Telenor/tele2 TV-leverantör:Telenor/tele2 Parkeringsmöjligheter: Wallenstams hemsida Angiven hyresnivå gäller för år:2023 Byggår för byggnad:1965 Ingen fysisk visning kommer ske av bostaden utan endast via ritningen. Varmt välkommen att söka!

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

47 m², 2 Rok

Hyra:

6980 kr/mån

Tillträde

2024-04-01

Status:

Ledigt

Våning:

4:e våningen

Byggår:

1965

El, värme, vatten

El ingår ej

Badrum

Badrum

Kök

Kokvrå, Köksfläkt

Galleri

Älta

Service och butiker
Du hittar allt du kan tänkas behöva i Älta centrum. Här finns livsmedelsaffärer, restauranger, frisör, kulturhus, apotek, bibliotek, fritidsgård och vårdcentral.

Kommunikationer
Till och från Älta tar du dig enklast med buss. Bussarna går både till Slussen och Gullmarsplan. Flera busslinjer kan också ta dig till Skarpnäck, Tyresö och Nacka.

Fritid och rekreation
I Älta är närvaron av motion och idrott hög. Älta IF erbjuder många olika idrotter för blandade åldrar. På promenadavstånd från Älta centrum hittar du Flatenbadets sandstränder. Älta gränsar också till Nackareservatet där Hellasgården är ett härligt utflyktsmål som erbjuder badsjöar, vandringsleder, golf och sportfiske. På vintern plogas sjön vid Hellasgården fri från snö och blir till en populär tillflykt för en dag på skridskor.

Framtida utveckling
Ni kan läsa mer om Ältas framtida utveckling på meraälta.se

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.