EN
Oxelvägen 17
Snabb inflytt

Oxelvägen 17

 • 10769 kr/mån
 • 3 Rok
 • 80 m²

Välkommen till Älta! Varm och kallvatten ingår i hyran, kostnader för hushållsel tillkommer och tecknas med nacka energi. Förråd finns på entréplan. Gemensam tvättstuga på entréplan. Fönsterbyte är inplanerat under 2024/2025. Hjärtligt välkommen att söka denna lägenhet!

Balkong

Hiss

Hiss finnes, uppgift om tillgänglighet saknas

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

80 m², 3 Rok

Hyra:

10769 kr/mån

Tillträde

2024-08-01

Status:

Ledigt

Våning:

4:e våningen

Byggår:

1965

El, värme, vatten

El ingår ej

Badrum

Badrum, Extra WC

Kök

Diskmaskin

Galleri

Älta

Service och butiker
Du hittar allt du kan tänkas behöva i Älta centrum. Här finns livsmedelsaffärer, restauranger, frisör, kulturhus, apotek, bibliotek, fritidsgård och vårdcentral.

Kommunikationer
Till och från Älta tar du dig enklast med buss. Bussarna går både till Slussen och Gullmarsplan. Flera busslinjer kan också ta dig till Skarpnäck, Tyresö och Nacka.

Fritid och rekreation
I Älta är närvaron av motion och idrott hög. Älta IF erbjuder många olika idrotter för blandade åldrar. På promenadavstånd från Älta centrum hittar du Flatenbadets sandstränder. Älta gränsar också till Nackareservatet där Hellasgården är ett härligt utflyktsmål som erbjuder badsjöar, vandringsleder, golf och sportfiske. På vintern plogas sjön vid Hellasgården fri från snö och blir till en populär tillflykt för en dag på skridskor.

Framtida utveckling
Ni kan läsa mer om Ältas framtida utveckling på meraälta.se

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.