EN

Fartygsgatan 18

 • 15309 kr/mån
 • 4 Rok
 • 106 m²

Välkommen till populära Hammarby Sjöstad och denna ljusa moderna 4 rok med öppen planlösning och uteplats mot innergård. I den här trivsamma lägenheten har samtliga rum parkettgolv och målade väggar i ljusa färger. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härliga sociala ytor med plats för umgänge. I området finns restauranger, butiker och närhet till vattnet. El, varm - och kallvatten debiteras efter avläst förbrukning. Angiven hyra avser 2023 års hyresnivå. Förråd samt tvättstuga finns i källaren. Möjlighet att hyra en garageplats finns om så önskas. Varmt välkommen att söka!

Uteplats

Uteplats

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

106 m², 4 Rok

Hyra:

15309 kr/mån

Tillträde

2023-09-15

Status:

Ledigt

Våning:

1:a våningen

Byggår:

2007

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Kök

Diskmaskin (förberett för)

Tvätt

Tvättmaskin (förberett för)

Galleri

Hammarby sjöstad

Service och butiker
I Hammarby Sjöstad finns allt man önska i form av fik, affärer, bibliotek, restauranger, gym, vårdcentraler och övrig service. En av de populära restaurangerna för Sjöstadsborna heter Göteborg och ligger utmed vattnet på Midskeppsgatan. Hit lockas även icke Sjöstadsbor för att äta middag och strosa längs med vattnet.

Kommunikationer
Tack vare bra kommunikationer är det enkelt att ta sig till och från Hammarby Sjöstad. Via tvärbanan och anslutande tunnelbana når du city på ca 15 minuter och flera busslinjer tar dig in till Södermalm. Du kan även promenera, cykla eller varför inte ta båten till Södermalm.

Fritid och rekreation
I Sjöstaden har du alltid nära till vattnet. Här finns flera promenadstråk och bryggor att strosa vid eller jogga längsmed. Det finns hundgårdar, gröna oaser och det fantastiska Nackareservatet ligger runt hörnet. Du bor dessutom granne med Hammarbybacken, en populär topp för skidåkning på vintern eller löpning på sommaren. Här kan du även cykla både downhill och cross country.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.