EN
Söra Skolväg 8
Snabb inflytt

Söra Skolväg 8

 • 9545 kr/mån
 • 2 Rok
 • 50 m²

Denna moderna tvåa har öppen planlösning och balkong. Lägenheten har genomgående ekparkett (3-stav) och målade väggar i en ljus grå kulör, i hallen ligger det grå klinker. Badrummet är helkaklat i vitt och även här ligger det grå klinker. Badrummet är utrustad med tvättmaskin och torktumlare alt. Kombimaskin samt en handdukstork. De naturvita köket har handtag i krom. Vitvarorna är i rostfritt utförande. Stänkskyddet är i vitt kakel och bänkskivan i grå laminat. Köket är utrustad med diskmaskin och mikro. Förrådet är placerad i lägenheten. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. OBS! Rökfri fastighet. Angiven hyra avser 2024 års hyresnivå. Ingen fysisk visning kommer att ske, men du kan se lägenhetstypen som har blivit filmad, länken finns bifogad i annonsen. Avvikelser kan förekomma såsom fönsterplacering, våningsplan, balkong/franskbalkong/uteplats, skåpsplacering, placering av uttag, takhöjd, storlek etc. Exakt hur den aktuella lägenheten ser ut framgår av bofaktabladet. ) Varmt välkommen att söka!

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

50 m², 2 Rok

Hyra:

9545 kr/mån

Tillträde

2024-07-15

Status:

Ledigt

Våning:

2:a våningen

Byggår:

2021

Österåker

Service och butiker
En kort promenad från Wallenstams projekt Norrgårdshusen med 128 lägenheter samt Söra Kvarter med 306 lägenheter ligger Åkersberga centrum med ca 60 butiker, restauranger och caféer. Här hittar du också apotek, vårdcentral och bibliotek. Österåker har också gått om för-, grund- och gymnasieskolor.

Kommunikation
Med hjälp av Roslagsbanan tar du dig enkelt från Åkersberga in till Östra Station vid Tekniska Högskolan på bara 35 minuter, där kan du byta till tunnelbanans röda linje eller bussar vidare genom stan. Med bil tar det ca en halvtimme att ta sig in till stan. Det finns även gott om cykelbanor och bussar.

Fritid och rekreation
Med närhet till skärgård och natur finns många möjligheter till fritidsaktiviteter. I centrala Åkersberga finns också gym, simhall, Åkersberga IP och en rackethall. Med bil eller cykel kan du också ta dig till närmsta golfbana och ridhus.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.