EN
Margretelundsvägen 3E
Planritning

Margretelundsvägen 3E

 • 7418 kr/mån
 • 1 Rok
 • 35 m²

Välkommen till Åkersberga och denna ljusa moderna etta med öppenplanlösning och balkong. Visas endast på ritning och visningsfilm som du kan se här: https://www.youtube.com/watch?v=zgeHmque9bI Lägenheten har genomgående ekparkett (3-stav) och målade väggar i en ljus grå kulör, i hallen ligger det grå klinker. Badrummet är helkaklade i vitt och även här ligger det grå klinker. Badrummet är utrustad med kombimaskin och handdukstork. De naturvita köken har handtag i krom. Vitvarorna är i rostfritt utförande. Stänkskyddet är i vitt kakel och bänkskivan i grå laminat. Köket är utrustat med micro och förberedd för installation av diskmaskin. Förrådet är placerat i lägenheten. El och vatten ingår inte i hyran utan debiteras efter avläst förbrukning vilket gör att du själv kan kontroller hur mycket du gör av med och vad priset blir! Rökfri fastighet. Vänligen notera att visningsfilmen är från en exempellägenhet och skillnader från verkligheten kan förekomma. Filmen är inspelad innan någon bott i lägenheten.

Balkong

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

35 m², 1 Rok

Hyra:

7418 kr/mån

Tillträde

2024-04-01

Status:

Ledigt

Våning:

4:e våningen

Byggår:

2021

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Handdukstork

Kök

Diskmaskin (förberett för), Köksfläkt, Microvågsugn

Tvätt

Kombimaskin

Övrigt

Rökfri fastighet, Rökfritt avtal, Säkerhetsdörr

Österåker

Service och butiker
En kort promenad från Wallenstams projekt Norrgårdshusen med 128 lägenheter samt Söra Kvarter med 306 lägenheter ligger Åkersberga centrum med ca 60 butiker, restauranger och caféer. Här hittar du också apotek, vårdcentral och bibliotek. Österåker har också gått om för-, grund- och gymnasieskolor.

Kommunikation
Med hjälp av Roslagsbanan tar du dig enkelt från Åkersberga in till Östra Station vid Tekniska Högskolan på bara 35 minuter, där kan du byta till tunnelbanans röda linje eller bussar vidare genom stan. Med bil tar det ca en halvtimme att ta sig in till stan. Det finns även gott om cykelbanor och bussar.

Fritid och rekreation
Med närhet till skärgård och natur finns många möjligheter till fritidsaktiviteter. I centrala Åkersberga finns också gym, simhall, Åkersberga IP och en rackethall. Med bil eller cykel kan du också ta dig till närmsta golfbana och ridhus.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.