EN
Norrgårdshöjden 6

Norrgårdshöjden 6

 • 7448 kr/mån
 • 1 RoK
 • 36 m²

Välkommen till denna trevliga, moderna etta med balkong i Åkersberga! Bostaden har genomgående ekparkett (3-stav) och målade väggar i en ljus grå kulör, i hallen ligger det grå klinker. Badrummet är helkaklade i vitt och även här ligger det grå klinker. Badrummen är utrustat med kombimaskin och handdukstork. De naturvita köket har handtag i krom. Vitvarorna är i rostfritt utförande. Stänkskyddet är i vitt kakel och bänkskivan i grå laminat. Förrådet är placerat i lägenheten. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Hyran avser 2024-års hyresnivå. Visas endast på ritning och Interiöra skissbilder. Varmt välkommen att söka!

Parkering

Garage kan hyras separat

Balkong

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

36 m², 1 RoK

Hyra:

7449 kr/mån

Tillträde

2024-03-01

Status:

Ledigt

Våning:

1:a våningen

Byggår:

2020

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Handdukstork

Tvätt

Tvättmaskin

Övrigt

Rökfri fastighet, Rökfritt avtal, Säkerhetsdörr

Österåker

Service och butiker
En kort promenad från Wallenstams projekt Norrgårdshusen med 128 lägenheter samt Söra Kvarter med 306 lägenheter ligger Åkersberga centrum med ca 60 butiker, restauranger och caféer. Här hittar du också apotek, vårdcentral och bibliotek. Österåker har också gått om för-, grund- och gymnasieskolor.

Kommunikation
Med hjälp av Roslagsbanan tar du dig enkelt från Åkersberga in till Östra Station vid Tekniska Högskolan på bara 35 minuter, där kan du byta till tunnelbanans röda linje eller bussar vidare genom stan. Med bil tar det ca en halvtimme att ta sig in till stan. Det finns även gott om cykelbanor och bussar.

Fritid och rekreation
Med närhet till skärgård och natur finns många möjligheter till fritidsaktiviteter. I centrala Åkersberga finns också gym, simhall, Åkersberga IP och en rackethall. Med bil eller cykel kan du också ta dig till närmsta golfbana och ridhus.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.