EN

LM Ericssons väg 2

 • 8071 kr/mån
 • 1 Rok
 • 44 m²

Välkommen till denna 1 rok i fantastiska Tyresö! En ljus 1:a med balkong. Fastigheten ligger nära till natur, kultur och storstad på bekvämt avstånd. Visningskallelse kommer att skickas till de sökande med högst köpoäng. Hjärtligt välkommen att söka denna lägenhet!

Balkong

Balkong

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

44 m², 1 Rok

Hyra:

8071 kr/mån

Tillträde

2023-12-01

Status:

Ledigt

Våning:

2:a våningen

Byggår:

2018

Tidigare inflytt

Det finns möjlighet att flytta in tidigare.

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Tyresö

Service och butiker
Tyresö centrum byggdes på 60-talet och under 90-talet tog man beslutet att glasa in området för att skapa en inomhusgalleria. Här får du en trevlig shoppingupplevelse med omkring 65 butiker och restauranger. Här finns också all service du kan tänkas behöva.

Kommunikationer
Du tar dig enklast till Tyresö via buss från Gullmarsplan, vilket tar ungefär 20 minuter. Under rusningstrafik kan du åka direktbuss från Tyresö in till Stockholm city på ca en halvtimme.

Fritid och rekreation
Tyresö har en vacker och omväxlande miljö som lockar till bad, fiske, båtliv, vandring, cykelturer och svampplockning. Här finns halva Tyresta nationalpark och större delen av Tyresta naturreservat. Ett annat populärt utflyktsmål, huvudsakligen på sommaren, är Tyresö slottspark.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.