EN
Jaktgatan 39

Jaktgatan 39

 • 10018 kr/mån
 • 1 Rok
 • 41 m²

Välkommen till denna trevliga, moderna etta med balkong på Norra Djurgårdstaden! Lägenheten är lätt att trivas i med smakfull material- och färgval. Samtliga rum har 3-stav parkett och målade väggar i grå/grön färg. Innerdörrarna i lägenheterna är vita. I hallen är det ett grått klinkergolv som är enkelt att rengöra om du kommer in med smutsiga skor. Förråd finns endast i lägenheten. Badrummen har vitt kakel på väggarna och även där svart klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare finns tillsammans med handdukstork, duschdörr i klarglas, kommod med handfat och spegel med belysning. Köket är HTH:s modell VH-7 med släta vita luckor, grå bänkskiva och vitt kakel. Lägenheten är utrustade med rostfria och integrerade vitvaror och diskmaskin. Förråd finns i lägenheten. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Hyran avser 2023-års hyresnivå. Visning sker helgdag. Varmt välkommen att söka!

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

41 m², 1 Rok

Hyra:

10018 kr/mån

Tillträde

2024-05-01

Status:

Ledigt

Våning:

1:a våningen

Byggår:

2016

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej i hyran

Badrum

Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Norra Djurgårdsstaden

Service och butiker
Här byggs en fortsättning av Stockholms innerstad med allt som hör till. Här finns restauranger, caféer, butiker, mataffärer och hotell. Då området fortfarande är under utveckling tillkommer ny service hela tiden.

Kommunikationer
På grund av miljöprofilen som området har är kollektivtrafiken mycket viktig. Här planeras en utbyggnad av Spårväg City som kommer knyta ihop området med Stockholm city. Det är en kortare promenad till tunnelbanestationen i Ropsten och flera busslinjer passerar in mot stan.

Fritid och rekreation
I området finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter som tennis, ridning, gym och 4H-gård. Bostadsområdet ligger på gränsen till Nationalstadsparken, en grön oas där du kan promenera och jogga.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt lång kötid får ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt lång kötid får du ett mejl med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs din kötid.