EN
Folkparksvägen 93

Folkparksvägen 93

 • 15753 kr/mån
 • 4 Rok
 • 94 m²

Välkommen till Solberga och denna ljusa moderna fyra med öppen planlösning. Balkong med utgång från vardagsrum. Möjlighet till tidigare inflyttning den 2024-08-01 finns om så önskas. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger härliga sociala ytor med plats för umgänge. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet och varje lägenhet har individuell mätning för el- och vattenförbrukning, därmed betalar du endast för det du själv förbrukar och har större möjlighet att påverka kostnaderna. Kostnaden debiteras separat på din hyresavi. Förråd finns i lägenheten. Angiven hyra avser 2024 års hyresnivå. Möjlighet att hyra en garageplats finns i mån av plats om så önskas, sökes via www.wallenstam.se Lägenheten kommer att visas kvällstid under vecka 26. Visningskallelse kommer att skickas till de sökande med högst köpoäng. Observera att om inflyttningsdatumet infaller på en helgdag eller en röd dag sker inflyttning nästkommande vardag. Varmt välkommen att söka!

Balkong

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

94 m², 4 Rok

Hyra:

15753 kr/mån

Tillträde

2024-09-01

Status:

Ledigt

Våning:

4:e våningen

Byggår:

2017

Tidigare inflytt

Det finns möjlighet att flytta in tidigare.

Kök

Diskmaskin

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Solberga

Service och butiker
I Solberga finns två små torg med närservice som kompletteras med närheten till Älvsjö centrum. De senaste åren har det också dykt upp flera nya butiker, caféer och restauranger i området.

Kommunikationer
Från Solberga tar du dig enkelt till Telefonplan där du kan byta till tunnelbanans röda linje eller till Älvsjö station som är en knutpunkt för busstrafik och pendeltåg. Från Älvsjö station tar det ca 10 minuter med pendeltåg in till Stockholm city.

Fritid och rekreation
Solberga är ett grönt område med mycket att erbjuda när det gäller natur och fritid. I Solbergaskogen finns en två kilometer lång kulturstig med spännande djur- och växtliv. På promenadavstånd finns även Långsjön, parker och Älvsjöbadet som har öppet på somrarna.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
 • Ansökan

  Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

  Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

 • Visning

  Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

 • Erbjudande

  Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

 • Kontrakt

  Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

  Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.