EN
Smörkärnegatan 29

Smörkärnegatan 29

  • 7741 kr/mån
  • 1 Rok
  • 35 m²

Trevlig och välplanerad 1 RoK med sovalkov och balkong i populära området Kallebäcks Terrasser. Lägenheten ligger i ett hus som Wallenstam byggt och färdigställdes oktober 2021. I den här moderna lägenheten har samtliga rum ekparkett, köket har köksinredning från Vedum och vitvarorna är från Cylinda. Det helkaklade badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. I hallen är det klinker vid entrédörren och det finns förvaring i form av en garderob och hatthylla. Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. Detta är ett rökfritt boende, vilket innebär att hålla lägenheten samt eventuell balkong/uteplats rökfri. Det är inte heller tillåtet att röka på gemensamma ytor som gården, i anslutning till entréer, på parkering eller i garage. *I 360-visningen kan avvikelser förekomma såsom fönsterplacering, våningsplan, balkong/franskbalkong/uteplats, skåpsplacering, placering av uttag, takhöjd, storlek etc. Varmt välkommen med din ansökan! Övrigt: - Avvikelser från ritning kan förekomma

Tillgänglighet

Balkong

Hiss

Hiss rymmer rullstol, nås från entréplan

Rökfritt

Rökfri fastighet

Snabbfakta

Typ:

Hyresrätt

Storlek:

35 m², 1 Rok

Hyra:

7741 kr/mån

Tillträde

2024-07-01

Status:

Ledigt

Våning:

9:e våningen

Byggår:

2021

El, värme, vatten

El och vatten ingår ej

Badrum

Handdukstork

Kök

Diskmaskin, Köksfläkt

Tvätt

Torktumlare, Tvättmaskin

Övrigt

Säkerhetsdörr

Galleri

Kallebäck

Service och butiker
I Kallebäck är det nära till det mesta, restauranger, gym, vårdcentral, apotek och skola ligger alldeles runt hörnet.

Kommunikationer
I Kallebäck finns en välutvecklad infrastruktur och kollektivtrafik. Du tar dig snabbt in till Göteborgs centrum med buss.

Fritid och rekreation
Kallebäck har ett strategiskt läge nära både centrum, natur och rekreation. Endast ett stenkast österut ligger ett av Göteborgs populäraste naturområden Delsjöns naturreservat som bjuder på alltifrån löpspår till badplatser.

Precis intill angränsar Lackarebäcksberget, en oas med vackra bokskogar, bäckar och ett spännande djurliv. På andra sidan E6/E20 ligger Krokslätt, ett väletablerat omtyckt område. 

Läs gärna mer om utvecklingen i Kallebäck och stadsutvecklingsprojektet Kallebäcks Terrasser på vår webbplats.

Att hyra av Wallenstam

Det här är en av flera bostäder som vi förmedlar via vår kostnadsfria bostadskö. Här ser du hur hela processen går till för att söka hyresrätt i en befintlig fastighet hos oss.

Notera att du max kan söka tre hyresrätter (gäller ej nyproduktion) åt gången. För att ta bort en ansökan gå till Mina ansökningar.

Se även våra köregler och kriterier.

Till bostadskön
  • Ansökan

    Vi publicerar våra lediga lägenheter på wallenstam.se under "Lediga bostäder".

    Är du intresserad av lägenheten skickar du in en ansökan på Mina Sidor. Men tänk på att du först måste registera dig i vår bostadskö.

  • Visning

    Om det sker en visning av lägenheten kommer du som har anmält ditt intresse och har tillräckligt med köpoäng få ett mejl med information om visning.

  • Erbjudande

    Om du uppfyller våra uthyrningskriterier och har tillräckligt många köpoäng blir du kontaktad med ett erbjudande om en lägenhet

  • Kontrakt

    Vid godkänd ansökan och skrivet kontrakt nollställs dina och din eventuella medsökandes köpoäng.

    Om din ansökan inte är godkänd får du ett mejl med information om att förmedlingen är avslutad.